Interceptor Filmreview

Op Netflix staat nog niet zo lang de nieuwe actiefilm Interceptor. Ik heb me er aan gewaagd om te oordelen of jullie je er mogelijk ook aan moeten gaan wagen. Mijn conclusie is dat je dat lekker zelf moet gaan bepalen, maar ik geef hieronder mijn mening en ervaring van de film.

Interceptor is een nieuwe actiefilm. De film gaat over 1 van de 2 interceptor-stations in Amerika. Dit zijn stations die gespecialiseerd zijn in het onderscheppen (to intercept) van Nucleaire raketten die op Amerika afkomen.

De film begint met een bericht dat een van de 2 stations al niet meer bereikbaar is. Vervolgens volgt er bericht dat er in Rusland een aantal raketten zijn gestolen.

Wij volgen J.J. Collins (gespeeld door Elsa Pataky). Zij komt terug op het station in de Pacific.

Het station wordt aangevallen door een terroristische groep en is op dat moment de laatste verdedigingslinie van Amerika tegen een nucleaire aanval.

Dit is een goede opzet voor een actiefilm. Dat is dan ook precies wat je krijgt. Een lekkere standaard actiefilm met een flinterdun plot.

Er is geen sprake van bijzonder acteerwerk, maar het is zo’n lekkere popcorn film die ideaal is voor op de bank. Het is volgens mij een goede keuze om deze direct to streaming uit te brengen, in  plaats van eerst in de bioscoop.

Voor mij zijn het ook allemaal nieuwe acteurs die ik zie, maar het was een vermakelijke 2 uur.

IMDB pagina: https://www.imdb.com/title/tt14174940/

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=OQSoII4Bj1o

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *