Man vs Bee Filmreview

Het is aardig stilletjes aan je voorbij gegaan als je het niet toevallig langs hebt zien komen op Netflix of misschien op facebook en Youtube. Maar de nieuwe serie van Rowan Atkinson is uit!

Man vs Bee. Een eeuwenoud gevecht. Iedereen kent die frustratie wel; 1 zo’n irritant zoemend beest dat je de hele dag (of week) loopt te irriteren. Ik denk dat dit de irritatie is die bij Atkinson weer een nieuw script teweeg heeft gebracht.

Het gaat hier om een serie, maar eigenlijk is het een film van nog geen 2 uur die in segmenten is opgeknipt. De eerste aflevering komt in de buurt van de 20 minuten, maar de rest is net 10 minuten.

Rowan speelt Trevor, een gescheiden man die geen baan kan houden. Hij heeft zojuist een nieuwe baan als house-sitter aangenomen en al gelijk bij het eerste huis gaat het helemaal mis.

Ik wil niet te veel gaan verklappen, daarvoor moet je echt de serie kijken. Het is leuke humor maar meestal net iets te voorspelbaar. Het mist het geniale van een Mr. Bean. Maar heeft ook niet de complexiteit die ik ken van een Black Adder of een Johny English.

Ik denk dat het daardoor komisch vermaak is om te kijken als volwassene, maar dat je ook makkelijk met je kinderen er naar kan kijken. Dit zou ook voor hun heel leuk kunnen zijn.

Het is het sowieso wel waard om af en toe een 10 minuten tussendoor te kijken.

IMDB Pagina: https://www.imdb.com/title/tt13640670/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *