Pennyworth Seizoen 2 review

PAS OP! BEVAT SPOILERS SEIZOEN 1!

Seizoen 2 begint een paar maand later na seizoen 1.  Engeland is in een burgeroorlog tussen The Raven Society en de No Name League.

Alfred zit er zelf een beetje tussenin en wil eigenlijk niet echt iets ermee te maken hebben. Hij wil alleen zijn droom waarmaken om naar Amerika te gaan. Hij is ondertussen eigenaar geworden van de dansclub en heeft nu een relatie met Sandy.

Er worden in dit 2e seizoen veel nieuwe karakters geïntroduceerd. Maar geen die ik herken uit de bij mij bekende Batman-verhalen. De nieuwe karakters openen wel weer een paar nieuwe lagen in het verhaal, dus dit was zeker een goede toevoeging.

Tegen het einde van het 2e seizoen valt alles wat beter op zijn plaats en wordt het ook allemaal wat spannender en ik denk ook dat ik hier mij meer in betrokken begon te voelen.

Net als het eerste seizoen hebben we hier ook een heel sterk acteerwerk. Leuke rollen van de al bekende karakters. De stereotypes zijn lekker in stand gehouden en bij de nieuwere misschien zelfs wat extremer doorgedrukt. Dit op zijn beurt past ook wel goed in het DC wereldje; waar alles vaak een beetje zwart/wit is.

Al met al een goede 2e seizoen. Het verhaal voelt nog niet helemaal afgerond, maar er is ook een 3e seizoen in de maak. Deze komt bij HBO MAX op het systeem.

Dit seizoen is nog op Amazon te bekijken. Heb je nog geen account, gebruik dan onderstaande links om een account aan te maken.

Amazon StarzPlay is een extra kanaal waar je voor moet betalen bovenop je Amazon Prime. Wil je een 30 dagen trial van Amazon Prime, dan kan dat hier.

Een 30 dagen trial op het subkanaal StarzPlay kan je hier aanvragen.

Ben je niet zo fan van het streamen en heb je liever de DVD of BluRay in je eigen kast staan, bestel hem dan hier.

Bovenstaande links zijn affiliate links. Dit betekend dat het jouw niets extra kost, maar ik wel een kleine bonus kan krijgen, mocht je over gaan tot actie. (Is overigens ook een leuke manier om het blog te supporten en er zelf ook nog iets aan over  te houden ­čśë)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *