Silk Dining Zwolle – Restaurantreview

Afgelopen woensdag uit eten geweest met mijn vrouw. We hadden zin in Sushi dus we zijn naar Zwolle gegaan. Ik had gereserveerd bij Silk | Sushi and Asian Dining in Zwolle.

Bij binnenkomst was er niet direct iemand die ons welkom heette, dus wij zijn voorbij het tafeltje met laptop gelopen om te zorgen dat we goed zichtbaar waren voor het personeel. Direct werden wij verzocht om bij de ingang te blijven wachten. We zagen veel personeel langslopen maar het duurde wel even voor wij ontvangen werden.

Het ontvangst zelf was wel netjes en we werden gelijk na een tafel gebracht. Serveerster die ging even weg en kwam iets later terug om de tablet uit te leggen en ons eerste drinken te bestellen.

Na de uitlog konden we zelf ons eten bestellen. We mochten per persoon 3 gerechten kiezen en er was een timeout van 15 minuten tussen de bestellingen. Standaard krijg je in totaal 2,5 uur.

Dit zou uitkomen op een 30 gerechtjes per persoon. Dit is meer dan genoeg voor de grote eter. Dus hier kwamen wij nog niet aan.

Opvallend is dat ik normaliter maar een paar keer wat sushi bestel en dan toch ga afwisselen met de warmere hapjes. Maar ik vond hier zoveel verfrissende combinaties van Sushi op het menu dat ik er graag meer wou proberen. De smaak was ook lekker verfrissend.

Er zaten lekkere sausjes en / of over de sushi en dat wat krokant moest zijn was ook echt krokant. Smaken kwamen heel sterk naar voren daardoor. Dit vond ik juist erg lekker.

Ook de paar overige gerechten die ik heb gehad waren goed bereid. Opvallend was dat in de meeste gevallen het sausje of de dip die erbij zat ook wel extra smaak aan het geheel toevoegde.

Benieuwd hoe het eruit zag?

Zie onderstaande foto’s

 

Op instagram heb ik ook de foto’s staan.

https://www.instagram.com/nomyar26_nl/

 

Het gaat om Silk Dining Zwole. Hun website en menu is hier te vinden:

https://www.silkdining.nl/zwolle/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *