Stormgain in gebruik

Iedereen heeft vandaag de dag wel van Bitcoin gehoord en waarschijnlijk ook we van de termen Cryptocurrency en/of Cryptovaluta. Ook als je hier niet bewust mee bezig bent geweest, kan het je niet zijn ontgaan dat sommigen een behoorlijk zakcentje eruit hebben gehaald.

Waarschijnlijk denk je ook iets van: Nu is het te laat om er nog mee te beginnen. Of zulke winst is alleen weggelegd voor echte handelaren die er 24/7 bovenop zitten.

Ik zal je niet zeggen dat je het helemaal fout hebt, maar er zijn ook wat andere manieren om er voorzichtig in te beginnen zonder gelijk te veel geld te verliezen.

Zelf ben ik ook met dit onderwerp gaan spelen en ben ik uitgekomen bij de app Stormgain.

Wat is stormgain?

Stormgain is een app die je de mogelijkheid bied om Crypto te minen op te slaan en op de beurs met hefbomen te verhandelen.  

Hoe werkt dat?

Zelf en ik begonnen met een account aanmaken bij de app. Dat kun je het beste doen via deze link (https://app.stormgain.com/friend/BNS66031223). Omdat je standaard begint zonder enig geld op je account en je waarschijnlijk voorzicht wil beginnen en zelf niets wilt storten, zul je eerst moeten gaan minen.

Het Minen is een proces waarbij er berekeningen worden gedaan en daar komen bitcoins voor terug. Deze berekeningen vinden plaats op de server van Stormgain en je hoeft alleen maar 1x in de 4 uur de miner voor jezelf aan te zetten. Deze blijft 4 uur lang een gedeelte van de output voor jou reserveren. De totale output lijkt te worden gedeeld met iedereen die in die tijd ook een reservering open heeft staan. Dit kan zo een paar centen tot soms wel een halve euro opleveren in een 4 uur.

Als het bedrag dat je bij elkaar hebt gehaald 10 dollar is, dan kun je dit opnemen. Dit opnemen is niet dat het geld direct naar je rekening gaat, maar betekend dat je bonusgeld krijgt in je Stormgain account.

Voordat ik verder ga wil ik toevoegen wat het voordeel is om via bovenstaande link een account te maken. Je krijgt namelijk 15% van alles wat ik opneem bij mijn minen en daarboven op een 3 euro startersbonus in je miner. Dit zorgt er voor dat je sneller je eerste bonusgeld kan opnemen.

Ik krijg zelf ook 15% van alles wat jij opneemt via minen, zonder dat je daar iets van kwijtraakt.

Nogmaals de link: https://app.stormgain.com/friend/BNS66031223

Wat kan ik met dat bonusgeld?

Het bonus geld dat je hebt gekregen kun je inzetten in de handel. Hier kun je middels hefbomen geld inzetten op het stijgen of dalen van een koers van een crypto eenheid.

Stel, je denkt dat de waarde van Bitcoin de komende tijd veel zal stijgen, dan zet je je geld in op Bitcoin. Door de hefboom, die aan het begin maximaal en minimaal 5x is, krijg je voor elke 10 dollar die je inzet een 50 dollar aan bitcoin terug.

Dit betekend dat je 5x zoveel winst kunt maken als dat je met de 10 dollar had gekund. Maar ook bij verlies gaat het totale bedrag 5x zo snel. Dus de prijs hoeft maar een 20% te dalen en je bent je volledige 10 euro weer kwijt.

Helaas is dit waar het bij mij ook vaak is misgegaan, maar ik lijk nu weer lekker op dreef  te zijn.

Hoe doe jij dat dan?

Zelf zet ik die 10 dollar in op een munt waarvan de Stormgain analysten zeggen dat de munt waarschijnlijk gaat stijgen.

Er zitten in de App verschillende systemen waarmee verwachtingen aangegeven worden. Directe verwachtingen die voor korte duur zijn. Die zitten er met een geadviseerde failsafe in. Dit betekend dat door een Loss Limit in te stellen, je automatisch uitstapt als je te veel verlies maakt. Ook kan je een koers instappen met een automatische profit stop actief. Dit zorgt ervoor dat als je een bepaalde winst hebt gemaakt dat je automatisch uitstapt.

Dit scheelt jou weer dat je er dag en nacht mee bezig moet zijn. Ooit wordt zo’n stop bereikt en dan stap je automatisch met winst en/of verlies eruit.

Wat ik zelf doe is een gedeelte van de winst apart zetten op een Bitcoin-wallet die in de App zit. De rest gebruik ik weer om opnieuw te investeren.

Helaas heb ik zelf wat fouten gemaakt door met een te hoge hefboom te werken en daardoor te veel van de gratis bonusgeld kwijtgeraakt. Dus op het moment heb ik er niet zo veel geld meer actief in zitten.

Hoe nu verder?

Lijkt het je wat om hier verder in te verdiepen?

Dan kun je het volgende ondernemen.

Allereerst moet je een StormGain account aanmaken via deze link https://app.stormgain.com/friend/BNS66031223.

Jij krijgt gelijk een 3 euro erbij op je account. Dit zal niet direct zichtbaar zijn, maar wordt in delen toegewezen zodra je vaker gaat minen. Dit starten van het minen is niets meer dan een paar keer per dag op een knop drukken en dan 4 uur wachten. Zodra je een 10 dollar bij elkaar hebt gespaard kun je aan de gang.

Wil je echt grof winst gaan maken, dan zou ik adviseren om er iets geld in te steken.

Je kunt een klein bedrag in Stormgain inleggen, maar ik zou zeker in het begin iets meer investeren in het begrijpen van de Crypto-valuta en markten.

Hier zijn verschillende cursussen voor. Ik zal er hieronder een paar opsommen.

  • Crypto Portfolio: Dit is een portfolio van de meest opkomende kleinere cryptomunten om in te investeren. Dit E-book is samengesteld door de experts van allesovercrypto.nl.
  • Crypto Signals:  Dit geeft je toegang tot een Discord kanaal voor Signals. Vanuit hier kun je signalen ontvangen welke Coins op het moment gaan stijgen en waar je nu het beste kunt instappen. Dit wordt ook begeleid door de expers van allesovercrypto.nl
  • Crypto Mastery: Dit geeft je toegang toteen Discord kanaal waar allesovercrypto.nl de experts in zitten. Hier kun je kennis opdoen van ervaren trainers en krijg je de allernieuwste tips en tricks mee op de markt.
  • Crypto MasterClass: Dit is iets voor de grootinvesteerders. Hier wordt je alle ins and outs geleerd die met crypto te maken hebben. Ook dit wordt aangeboden door allesovercrypto.nl

Mocht je liever eerst gratis wat cursussen online willen doen, dan kan dat ook via onderstaande links. Let wel! Dit gratis betekend wel dat je een account moet aanmaken, maar er zijn geen kosten aan gebonden om te beginnen met leren.

Bovenstaand wordt aangeboden door Cryptocommunity.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *